Praktische informatie 

Kennismaken
Vraagt u zich af of relatietherapie, individuele therapie of coaching iets voor u is? Of bent u benieuwd of ik de juiste persoon ben om u te helpen? Of er wel een klik is? Dat zijn begrijpelijke vragen. U kunt zonder kosten twintig minuten met mij kennis komen maken in mijn praktijk. U kunt dan kort iets over uw situatie vertellen en ik kan iets vertellen over mijn aanbod. Verder kunnen we bespreken hoe vervolggesprekken eruit komen te zien. 

Huisbezoeken 
Mocht u het prettig vinden dat gesprekken bij u thuis plaatsvinden dan is dit ook mogelijk. Buiten Assen vraag ik hiervoor een kilometervergoeding van € 0,45 per kilometer.


Bereikbaarheid 
De praktijkruimte is bereikbaar op vijftien minuten loopafstand van het centraal station. Indien u met de fiets of auto komt is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Wellicht is het goed om te weten dat mijn praktijkruimte zich op de eerste verdieping bevindt. Er is geen lift aanwezig. Mocht dit een belemmering voor u zijn laat het dan vooral weten, ik vind graag samen met u een oplossing.