Individuele therapie

Herken je dit?

  • Je ervaart problemen in je relatie maar je partner is (nog) niet bereid om mee te komen.
  •  Kom je steeds in relaties terecht met mensen die afstandelijk en kil zijn? heb je het gevoel dat zelfs de mensen die het dicht bij je staan, je niet begrijpen en niet genoeg om je geven? 
  • Heb je het gevoel dat je eigenlijk een slecht mens bent en dat anderen niet van je zouden kunnen houden en je niet zouden accepteren, als ze je écht zouden kennen? 
  • Stel je de wensen van anderen boven die van jezelf, zodat je eigen behoeften nooit voldoende aan bod komen en jezelf niet meer weet wat je behoeften zijn? 
  • Voel je je, ondanks je baan of waardering, toch steeds ongelukkig, niet tevreden of miskend?

Er zijn talloze voorbeelden te noemen waarbij individuele systeemtherapie meerwaarde zou kunnen zijn. Gesprekken kenmerken zich door de aanwezigheid van anderen in uw leven. U komt wel alleen, u bent nooit alleen. We gaan op zoek naar de valkuilen in uw leven en ik laat u zien hoe u ze kunt herkennen en begrijpen. Hierdoor krijgt u meer grip op uw leven.  

Mocht u twijfelen of therapie van meerwaarde kan zijn voor uw hulpvraag of probleem? Natuurlijk kunt u altijd contact opnemen om uw vraag of wens voor te leggen, dan maak ik samen met u een inschatting of therapie hiervoor uitkomst kan bieden.

"Ons leven is wat onze gedachten ervan maken" Marcel Aurelius